info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334

Protectii la foc

Una dintre cele mai importante etape in ridicarea unei constructii o reprezinta lucrarile de protectie la foc, deoarece acest flagel poate sa distruga in doar cateva minute bunuri acumulate in decurs de ani de zile de munca, ba mai mult decat atat, poate sa puna in pericol grav vieti omenesti. O parte din munca companiei noastre este axata in aceasta directie, prin urmare EUROPLASTIC a conceput si fabricat un produs destinat acestui obiectiv. Produsul conceput de catre noi, numit Top Firestop este o vopsea termospumabila care are ca rol principal impiedicarea aprinderii focului si stoparea propagarii lui.

Protectie la foc, cu vopseaua Top Firestop

Aceasta vopsea poate fi aplicata pe o serie de materiale cu care este compatibila, cum ar fi lemnul sau metalul. Mai poate fi aplicata de asemenea pe termoizolatia cu spuma poliuretanica, atat in exterior, cat si in interior.

Paza impotriva focului este un lucru nu doar necesar, ci si obligatoriu, de aceea orice masura care poate preveni sau reduce din dezastrul pe care un eventual incendiu l-ar putea provoca este binevenita, iar daca masura respectiva este si una eficienta, atunci aplicare ei devine si mai utila.

Grija pe care fiecare trebuie sa o manifeste in ceea ce priveste evitarea incendiilor impune luare anumitor masuri de protectie la foc, in ceea ce priveste locuinta sau cladirile in care se desfasoara diferite activitati.

Avantajele vopselei de protectie la foc

Vopseaua creata de compania noastra dovedeste un grad foarte inalt de termoprotectie si este destinata pentru a trata atat structurile din lemn cat si pe cele din metal. Practic, acestea devin izolate de factorii care intretin arderea, in acelasi timp raspandirea focului putand fi controlata. Este o modalitate preferabila de protectie, din mai multe puncte de vedere: este foarte eficienta, are un pret accesibil, o aplicare rapida si o rezistenta mare in timp. Un alt avantaj demn de mentionat este faptul ca, in contact cu focul, nu degaja gaze nocive sau fum. Odata aplicata pe structurile din lemn sau metal, vopseaua se transforma intr-o membrana izolatoare. Aceasta, sub presiunea temperaturilor extreme sau actiunii focului, la randul ei capata aspectul unei spume carbonice care ofera o protectie ideala la foc

Obiectivul nostru este o buna metoda de protectie la foc

Compania noastra a creat de-a lungul timpului o serie de produse destinate domeniului constructiilor, folosind tehnologie de ultima generatie, care respecta standardele de calitate ISO 9001, prin urmare puteti fi sigur ca utilizand vopseaua Top Firestop creata de noi, casa dumneavoastra va avea o buna protectie la foc.

Un motiv in plus pentru a o alege este si faptul ca are o aplicabilitate usoara si se usuca in timp scurt. De asemenea, este compatibila cu o gama variata de grunduri si poate fi aplicata in grosimi diferite. Aveti de castigat si din punct de vedere estetic, putand opta pentru culorile pe care le preferati, dand astfel spatiului dumneavoastra un aspect placut, personalizat.

Produsele concepute de compania noastra, printre care si aceasta vopsea de protectie la foc, au fost recunoscute pentru calitatile si eficienta lor de catre clientii nostri, de aceea dorim sa va asiguram ca eficienta si calitatea reprezinta in continuare deviza noastra.

TOP FIRESTOP este un produs profesional destinat pentru protectii la foc a diverselor materiale de constructii.

TOP FIRESTOP este o vopsea intumescenta (termospumabila) cu proprietatea de a stopa aprinderea focului si propagarea flacarilor.

Vopseaua intumescenta TOP FIRESTOP a fost special conceputa pentru a fi aplicata pe suporturi de lemn, pe termoizolatia cu spuma poliuretanica si pe structurile de metal, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

 

pfoc03
pfoc02

 

Este rezistenta la apa si la ceilalti factori atmosferici externi.

VCP-550 70-243