info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334

Protectii anticorozive

  • Jidvei bene auto hidroizolatie  08Aplicatii cu poliuree EUROPOL® – Protectii anticorozive

 

Acoperisuri – este o excelenta acoperire hidroizolanta si de protectie, mai ales pentru izolatiile cu spuma poliuretanica.

Acoperirea de  rezervoare, puturi beton, camine canalizare, bene auto – protejeaza rezervoa­rele de otel de coroziune, substante chimice, elemente naturale etc.

Acoperire de tevi, conducte, garnituri Poliureea EUROPOL® s-a dovedit mult mai rezistenta decat alte solutii, cum ar fi vopseaua. Cheltuielile de intretinere devin mai mici.

Acoperirea podurilor – poliureea EUROPOL® este mult mai rezistenta in timp decat vopseaua, fiind cea mai buna solutie pentru acoperirea podurilor, mai ales a celor din metal si beton.

Parcuri tematice si design decorativ – in parcurile tematice se foloseste in mod frecvent poliureea ca acoperire de protectie. Se foloseste, de asemenea, la crearea constructiilor ornamentale, figurinelor, pietrelor artificiale, piscinelor, lacurilor etc. Are aplicatii si in industria cinematografica si in teatru, la crearea decorurilor.

Scuturi – in anumite cazuri, poliureea a fost tes­tata ca scut – armura. Anumite tipuri de poliuree ating duritati mari si extensibilitate la tractiune de 500%.

anticorozive02
anticorozive01
VCP-550 70-243