info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334

Pardoseli sintetice

Se stie deja ca pardoselile sintetice sunt extrem de apreciate mai ales in spatii care au cerinte ridicate in ceea ce priveste rezistenta lor la diferiti factori, durabilitatea si nu in ultimul rand, aspectul lor estetic.

Compania noastra executa o gama larga de astfel de pardoseli in functie de preferintele clientilor, la standardele cele mai inalte. Printre tipurile de pardoseli sintetice pe care le realizam se numara cele epoxidice, poliuretanice si decorative. Oricare ar fi genul de astfel de pardoseala pe care il preferati in spatiul dumneavoastra, va asiguram ca echipa noastra de profesionisti il aplica cu cea mai mare responsabilitate si de o calitate ireprosabila, utilizand materiale moderne si extrem de performante.

Pardoseli sintetice epoxidice

Gama de pardoseli epoxidice este perfect adaptata spatiilor precum halele de productie, restaurante sau cantine, birouri, spatii rezidentiale, parcari subterane, spatii comerciale sau de depozitare, precum si laboratoare. Sistemele epoxidice prezinta o serie de avantaje care le recomanda acestor tipuri de spatii, printre care am putea enumera o excelenta rezistenta la solicitarile fizico-mecanice, la socuri si abraziune, precum si la actiunea factorilor chimici. Prin suprafata plana si perfect continua, fara imbinari si rosturi, confera o usurinta deosebita pentru intretinerea unei igiene remarcabile, iar intretinerea lor se poate face fara eforturi deosebite sau cheltuieli suplimentare. Pe langa toate acestea, aspectul acestor pardoseli sintetice este unul deosebit de placut, datorita varietatii foarte mari de culori si nuante in care sunt disponibile.

Pardoseli sintetice utilizand sisteme poliuretanice

In cazul in care o suprafata de beton urmeaza a fi reparata, protejata sau decorata, echipa noastra de profesionisti este apta de a realiza cele mai calitative si estetice pardoseli utilizand sistemele poliuretanice. Ideal pentru suprafete destinate halelor de productie, spatiilor comerciale, spalatoriilor auto, parcarilor subterane, restaurantelor, birourilor sau locuintelor, acest tip de pardoseala prezinta o serie de avantaje care il face preferabil altor tipuri traditionale. Este vorba de rezistenta la actiunile fizico-mecanice, la abraziune, socuri, sau la actiunea agentilor chimici. Ca si pardoselile epoxidice, are un aspect deosebit de placut, datorat gamei mari de culori disponibile.

Pardoseli sintetice decorative

Sistemul tricomponent pe baza de rasini poliuretanice este folosit de catre noi pentru realizarea pardoselilor decorative. Acest sistem numit Top Crete este creat de catre noi si este fabricat pe baza de rasini poliuretanice. Este ideal pentru a se aplica pe suprafetele de beton, acoperind astfel gaurile sau fisurile, precum si denivelarile care au rezultat in urma turnarii betonului. Pardoselile rezultate sunt dure si au o rezistenta mecanica deosebita. In plus, sunt foarte rezistente si la factorii chimici, la solventi sau la produsele petroliere si sunt nepoluante si neinflamabile.

Experienta si profesionalismul echipei noastre va asigura realizarea unor pardoseli sintetice de cea mai buna calitate, durabile si deosebit de estetice.

Dorim sa ne convingem clientii de seriozitatea si responsabilitatea noastra, prin urmare va asiguram ca ne indeplinim toate angajamentele luate precum si termenele de executie a lucrarilor. De asemenea, oferim garantie pentru lucrarile pe care le executam, prin urmare, alegerea noastra este cea mai buna optiune, in ceea ce priveste realizarea de pardoseli sintetice.

VCP-550 70-243