info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334

Adeziv polistiren

Compania noastra este una producatoare de adezivi profesionali, de cea mai buna calitate, care raspund cerintelor tuturor lucrarilor in care acestia sunt utilizati. Gama noastra este foarte variata, prin urmare la noi veti gasi cu siguranta tipul de adeziv de care aveti nevoie, indiferent de destinatia lucrarii in care este utilizat. Adezivii pe care ii producem pot fi pasta sau lichizi, insa elementul comun il reprezinta calitatea.
Mentionam cateva tipuri de astfel de materiale pe care le producem si le comercializam, cum ar fi adeziv polistiren, adeziv vata minerala, adeziv parchet. Cu siguranta lista este mult mai lunga si am putea adauga adezivii pentru pluta, placi de cauciuc, gazon sintetic, plasa din fibra de sticla, de marmura sau placi ceramice, sau pentru folii de polietilena.

Adeziv polistiren testat in laboratoare

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, testate in laboratoarele proprii de cercetare. Deoarece ne-am creat deja un bun renume in domeniul fabricarii adezivilor de diferite tipuri, vrem sa ni-l mentinem la fel si pe viitor si suntem constienti ca acest lucru nu este posibil decat prin multumirea clientilor si satisfacerea exigentelor pe care acestia le au. Cu experienta pe care am acumulat-o, profesionalismul de care am dat dovada mereu si responsabilitatea cu care abordam orice problema, precum si atentia la detalii, putem spune ca suntem capabili sa va oferim intotdeauna solutia ideala pentru dumneavoastra.
Fie ca aveti nevoie de un adeziv polistiren, fie ca cerintele dumneavoastra se indreapta catre alte tipuri, aveti incredere in produsele noastre deoarece calitatea lor este verificata.

Adeziv polistiren pentru o termoizolatie perfecta

Un astfel de adeziv se utilizeaza in lucrarile de termoizolatii, la fixarea placilor de polistiren, dar si ca masa de spaclu, in acoperirea lor. Pentru ca izolatia termica sa fie perfecta si sa se impiedice astfel pierderea caldurii din interior prin intermediul peretilor, placile de polistiren trebuie sa fie perfect lipite de suport. Acest lucru depinde in primul rand de calitatea adezivului folosit, de aceea noi testam intotdeauna produsele pe care compania noastra le concepe, pentru a fi siguri de calitatile pe care acestea le au.
Eurodez AP 91T/F indeplineste cu o eficacitate extrem de ridicata aceasta cerinta, fiind capabil sa lipeasca placile de polistiren expandat pe beton, metal, lemn sau placi din PVC.
Deseori este folosit in fabricarea panourilor tip sandwich dar si la lipirea altor materiale diverse.

Calitate inalta pentru toate tipurile de adeziv polistiren

Daca doriti ca termoizolatia locuintei dumneavoastra sa fie una perfecta, durabila si eficienta, achizitionati materialele de cea mai buna calitate pe care compania noastra vi le pune la dispozitie. Tipul de adeziv polistiren pe care il comercializam este unul care indeplineste cele mai inalte cerinte, dovedindu-si deja in timp proprietatile extraordinare care l-au facut atat de apreciat.
Nu ezitati sa ne contactati atunci cand aveti nevoie de lucrari de izolatie termica, iar specialistii nostri va vor consilia in alegerea materialelor celor mai performante care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra.
Dorinta noastra este sa ne multumim clientii intotdeauna, de aceea oferim asigurari si garantii asupra calitatii produselor pe care le fabricam si comercializam.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.

VCP-550 70-243