info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334

Poliuree EUROPOL®

Hidroizolatia cu poliuree este tehnologia de ultima generatie cu proprietati fizico-mecanice exceptionale ce determina o rezistenta deosebita la diverse actiuni, cum ar fi lovituri mecanice, trafic intens, explozii, agresiuni ale pasarilor, ploi acide, grindina etc.
Testul de rezistenta suprema este dovedit cu ajutorul aplicatiilor militare. Suprafetele tratate cu poliuree EUROPOL® au fost supuse testului de explozie cu bombe militare anti-tanc. S-a observat reducerea deformarii blindajului pe care a fost aplicat materialul, fara a se deteriora stratul de poliuree EUROPOL® aplicat.
Tehnologia de acoperire cu poliuree este cea mai moderna si rezistenta, fiind lider de piata in Statele Unite ale Americii.

europol01
europol02

 

Compania noastra va ofera poliureea EUROPOL® in 3 variante, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Poliuree pur aromatica – destinata obtinerii membranelor hidroizolatoare pentru protectia cladirilor, protectia anticoroziva a metalelor, pentru poduri, rezervoare, tancuri petroliere, platforme, gropi ecologice etc.

 

Poliuree hibrida – componenta de poliuree hibrida pe baza de noi combinatii intre polioli si poliamine destinata obtinerii membranelor hidroizolatoare pentru protectia cladirilor si protectia anticoroziva a metalelor.

 

Poliuree alifatica rezistenta la lumina – ofera protectie hidro si anticoroziva a diferitelor suprafete care nu permit schimbarea culorii la lumină si/sau sub actiunea razelor UV.

 

Domenii de utilizare:

  • Acoperisuri – este o excelenta acoperire hidroizolanta si de protectie, mai ales pentru izolatiile cu spuma poliuretanica.

 

  • Acoperirea rezervoarelor – protejeaza rezervoa­rele de otel de coroziune, substante chimice, elemente naturale etc.

 

  • Acoperire de tevi, conducte, garnituri – Poliureea EUROPOL® s-a dovedit mult mai rezistenta decat alte solutii, cum ar fi vopseaua. Cheltuielile de intretinere devin mai mici.

 

  • Acoperirea podurilor – poliureea EUROPOL® este mult mai rezistenta in timp decat vopseaua, fiind cea mai buna solutie pentru acoperirea podurilor, mai ales a celor din metal si beton.

 

  • Parcuri tematice si design decorativ – in parcurile tematice se foloseşte in mod frecvent poliureea ca acoperire de protectie. Se foloseste, de asemenea, la crearea constructiilor ornamentale, figurinelor, pietrelor artificiale, piscinelor, lacurilor etc. Are aplicatii si in industria cinematografica si in teatru, la crearea decorurilor.
europol03
europol04

Producem, aplicam si comercializam POLIUREE EUROPOL. 

VCP-550 70-243