info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334

Termoizolatii

Lucrarile de termoizolatii au o importanta cruciala pentru orice cladire in interiorul careia se doreste a exista un anumit nivel de confort, deoarece, in lipsa unei izolatii termice corect executate, cea mai mare parte din caldura se pierde prin intermediul peretilor. Acest lucru atrage dupa sine cheltuieli foarte ridicate pentru energia utilizata in sistemul de incalzire si, bineinteles, o lipsa de confort.

Firma EUROPLASTIC vine in intampinarea tuturor clientilor care-si doresc un mediu ambiant confortabil si reducerea costurilor generate de consumul mare de energie pentru sistemele de incalzire.
Cu o experienta de 10 ani in domeniul constructiilor, o echipa de lucratori profesionisti si responsabili, utilizand materiale moderne, provenite de la branduri recunoscute pentru produsele de calitate pe care le fabrica, reprezentam solutia ideala in executarea lucrarilor de termoizolatii.

Termoizolatii cu spuma poliuretanica

Considerata de foarte multe persoane cea mai buna solutie de termoizolatie din lume, spuma poliuretanica pulverizata castiga teren zi de zi in fata altor metode traditionale. Supusa diferitelor teste acreditate, s-a dovedit ca-si merita pe deplin aceasta recunoastere, iar avantajele acestui sistem sunt nenumarate. Furnizeaza o termoizolatie perfecta, lipsita de imbinari si rosturi, este foarte rezistenta la temperaturi extreme, are o densitate mai mare decat a polistirenului, poate fi aplicata pe orice suprafata, indiferent de tipul de material din care este alcatuita si are o aderenta ideala, acoperind perfect chiar si eventualele fisuri existente in suport. Este rezistenta in timp, are un cost redus si o aplicabilitate rapida prin pulverizare.

Termoizolatii cu vopsea Thermo Top

Echipa noastra de profesionisti executa cele mai bune lucrari de termoizolatii folosind si tehnologia moderna reprezentata de vopseaua Thermo Top, care are capacitatea de a reflecta razele solare, implicit cele infrarosii, ceea ce duce la obtinerea unui confort deosebit in interior si pe timpul verilor toride. In plus, are si rolul de hidroizolatie, prin rezistenta crescuta la vaporii de apa, prevenind astfel aparitia mucegaiului. Este perfect aderenta la orice suprafata si se aplica usor, cu ajutorul trafaletului, pistolului airless sau al gletierei. Pe langa toate acestea, confera si un aspect estetic deosebit de placut prin faptul ca este disponibila in diferite culori. Poate fi utilizata atat la constructiile industriale cat si la cele rezidentiale, la acoperisuri, pivnite, terase sau fatade, in lucrari noi sau la reabilitarea celor vechi.

Termoizolatii garantate, la cele mai inalte standarde

Metodele si materialele folosite de echipa noastra de profesionisti au fost extrem de apreciate de-a lungul timpului, astfel incat multumirea clientilor ne-a adus un bun renume si ne-a transformat intr-o companie de succes. Scopul nostru suprem este sa raspundem in continuare cu aceleasi performante tuturor exigentelor, oricat de inalte ar fi acestea, deoarece satisfacerea clientului este singura cale spre succes.

Calitatea lucrarilor noastre se situeaza la cele mai inalte standarde, compania EUROPLASTIC fiind certificata ISO 9001. In plus, oferim garantie pentru fiecare lucrare pe care o executam, si va asiguram ca, indiferent de conditiile atmosferice, lucrarile noastre vor rezista la uzura. Totodata, ne respectam mereu angajamentele si termenele de executie a lucrarilor de termoizolatii, astfel incat multumirea clientilor sa fie deplina.

VCP-550 70-243