info@europlastic.ro +4 021.444.09.85 | +4 0722.209.334
70-483 640-911 70-485 250-310 VCP5-DCV OG0-091 1Z0-027 OA0-002 VCP-550 M70-101 70-458 MB7-701 070-341 300-209

Hidroizolaţii

February 14, 2014
No Comments

Durabilitatea unei cladiri si confortul pe care interiorul acesteia il poate genera se afla intr-un raport direct cu calitatea lucrarilor de hidroizolatii care au fost executate asupra constructiei respective.
Compania noastra ofera solutii si materiale de ultima tehnologie care raspund perfect exigentelor, precum si servicii prin care aceste lucrari sa fie puse in practica la cele mai inalte standarde. Experienta si profesionalismul pe care echipa noastra le detin in acest domeniu ne recomanda a fi o alegere perfecta pentru astfel de operatii. Metodele pe care le utilizam sunt verificate in timp, iar satisfacerea cerintelor clientilor pe care i-am deservit de-a lungul timpului ne-a adus succesul de care ne bucuram si un bun renume pe care dorim sa ni-l pastram si pe viitor.

Hidroizolatii cu poliuree

O tehnologie de ultima generatie pe care o utilizam in lucrarile noastre o reprezinta hidroizolatiile cu poliuree, care are proprietati fizico-mecanice de exceptie, cum ar fi rezistenta foarte ridicata la actiunile mecanice, la factorii extremi de mediu, printre care se numara si grindina, sau la traficul intens. Numeroasele teste la care a fost supusa aceasta tehnica, printre care si cele militare, au confirmat calitatile infailibile ale acestui sistem de hidroizolatii.
Produsul poliureic pe care firma noastra vi-l pune la dispozitie este disponibil in trei variante: poliuree pur aromatica, cu arie vasta de aplicabilitate, de la cladiri pana la poduri, tancuri sau platforme petroliere, poliuree hibrida, aplicabila la protectia cladirilor si a suprafetelor metalice, si poliuree alifatica, care are ca proprietate principala rezistenta la lumina.

Hidroizolatii cu membrane acrilice lichide

O alta metoda pe care compania noastra o pune la dispozitia clientilor o constituie folosirea membranei acrilice lichide monocomponenta, solutie care are la baza polimeri acrilici in dispersie apoasa.
Este un sistem ideal atat in lucrarile noi de hidroizolatii acoperisuri, terase, balcoane si subsoluri, cat si in cele de reabilitare si intretinere a lucrarilor vechi. Una din caracteristicile principale ale acestei membrane o reprezinta reflectarea in proportie de aproximativ 95% a radiatiilor solare. Are o aderenta excelenta la majoritatea suprafetelor, este stabila la intemperii, prezinta o flexibilitate ideala si are un aspect lucios, deosebit de estetic.
Pe suprafetele metalice, cum ar fi acoperisurile din tabla, precum si pe cele din beton sau lemn, executam lucrari de protectie peliculara care prezinta o rezistenta deosebita la o serie de factori.

Calitate si profesionalism, in lucrarile de hidroizolatii

Echipa noastra de profesionisti executa astfel de lucrari la cele mai inalte standarde, indiferent de metoda folosita.
Interesul nostru principal este satisfacerea cerintelor clientilor, de aceea intotdeauna dam dovada de responsabilitate si profesionism. Apeland la compania Europlastic faceti o alegere ideala pentru lucrarile de hidroizolatii de care aveti nevoie, deoarece noi detinem experienta, profesionalism si lucram cu materialele cele mai bune ale momentului.
Dorim sa ne asiguram clientii ca ne respectam intotdeauna angajamentele si termenele de executie si oferim garantie pentru fiecare lucrare pe care o executam.
De altfel, compania noastra este certificata ISO 9001 ceea ce se traduce prin recunoasterea calitatii muncii noastre.

TOP COAT HIDROIZOLATIE – membrana acrilica

TOP COAT HIDROIZOLATIE este o membrana de hidroizolatie flexibila, monocomponenta, pe baza de polimeri in dispersie apoasa.

Produsul este destinat impermeabilizarii teraselor, fundatiilor, balcoanelor.
TOP COAT HIDROIZOLATIE prezinta afinitate pentru suprafetele din beton, rigips, bitum, caramida, glet de ipsos, carton, sapa.

Caracteristici TOP COAT HIDROIZOLATIE:
– pelicula continua
– impermeabila
– culoare alba sau gri
– buna stabilitate la intemperii
TOP COAT BAC – membrana acrilo-bituminoasa

TOP COAT BAC este o membrana de hidroizolatie, monocomponenta pe baza de polimeri in dispersie apoasa si bitum.

Produsul este destinat impermeabilizarii teraselor, fundatiilor , balcoanelor.
TOP COAT BAC prezinta afinitate ridicata pentru suprafetele din beton,rigips ,bitum, caramida, glet de ipsos, carton bituminos.

Caracteristici TOP COAT BAC:
– pelicula continua
– impermeabila
– elastica
– culoare neagra
– buna stabilitate la intemperii
EURODEZ AP91F – produs poliuretanic bicomponent

EURODEZ AP91F este un produs bicomponent: componenta A – EURODEZ AP91f si componenta B cu rol de intaritor, EURODUR H5.

EURODEZ AP91F este destinat pentru hidroizolatii terase, balcoane si acoperisuri construite din beton, lemn, sapa, membrana bituminata.
De asemenea este are rolul de adeziv pentru fabricarea panourilor tip “sandwich”.

Mesteru'

VCP-550 70-243